Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Englands dybde vises da Three Lions rebound fra Hellas-tap
#1
England vant 3-1 borte mot Finland i UEFA Nations League på søndag for å foreløpig ta poeng med Hellas i League B gruppe 2 før hjemmekampen mot Irland senere på dagen i Pireus. The Three Lions har sklidd bak grekerne etter deres 2-1-tap på Wembley tidligere i uken, der Jude Bellinghams sene utligning ble trumfet av en enda senere Vangelis Pavlidis-vinner som en del av en imponerende dobbel for Ivan Jovanovics menn.
Midlertidig engelsk hovedtrener Lee Carsley valgte å gjøre seks endringer på laget som tapte mot Hellas og hentet inn Dean Henderson, Fotballdrakter England,Kyle Walker, Marc Guehi, Angel Gomes, Jack Grealish og Harry Kane for Jordan Pickford, Rico Lewis, Levi Colwill, Bukayo Saka , Phil Foden og Anthony Gordon. Med John Stones, Trent Alexander-Arnold, Declan Rice, Cole Palmer og Jude Bellingham nøkkelfigurer i begge kampene, vil Carsleys potensielle langsiktige erstatter som England-sjef kunne se godt på mange av hans potensielle stjernetalenter i konkurransespill.
Carsley har allerede vært tydelig på det faktum at han ikke forventer å bli på heltid i stillingen, og at hans midlertidige periode bør dekke resten av 2024 ettersom det engelske fotballforbundet tar seg tid til å ta en avgjørelse angående Gareth Southgates etterfølger: "Jeg ble ganske overrasket etter den siste leiren når det gjelder jobbens mine, og det er min å tape og resten av det," sa han i denne internasjonale pausen. "Min oppgave har vært klar - jeg gjør tre leire, det er tre kamper igjen, og forhåpentligvis vil jeg gå tilbake til 21-årene. Det har nesten ikke hatt noen innvirkning."
Resultatet av Carsleys endringer for Finland-kampen var en mer klinisk og kontrollert visning og sluttresultat som ble sikret med Grealish, Alexander-Arnold og Rice-mål før Arttu Hoskonen tok en sen trøsteinnsats. Kombinert med 2-1-tapet for Hellas, har Carsleys opptreden så langt vært blandet, men faktor i 2-0 seire over Irland borte og Finland hjemme betyr at han har vunnet tre av sine fire kamper så langt med to til å komme inn. grekerne borte og irene hjemme.
Han forventer kanskje ikke heltidsjobben, fotballdrakt med navn han gjør en enorm tjeneste for den som kan få det, med slike som Kobbie Mainoo, Ezri Konsa og Harry Maguire etter å ha sett tiden under Carsley slik at et mer fullstendig bilde kan utvikles av hvor troppen er for tiden kl. Gitt at Nations League-opprykket kan nås selv med en topp-to-plassering for å komme tilbake til League A-status, bør Carsley ikke dømmes for hardt på den reverseringen, og det er et argument for at et slikt blikk på en variert gruppe av spillere er faktisk mer verdifull.
England må begynne å vinne sølvtøy hvis de skal levere på sitt enorme internasjonale potensial, og UNL er et like godt utgangspunkt som noen for det, men Three Lions må rykke tilbake til League A først, og det er fortsatt mulig til tross for denne oktober spill som gir tap. Selv om den neste engelske hovedtreneren ikke nødvendigvis forventes å bli kjent før novemberkampene som avslutter 2024, er det en rimelig forventning at Carsley vil vite hvem som bør følge ham innen den tid og gjenopprette laget til toppsjiktet i Nations League ville være en ideell måte å overlevere på.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 6 Guest(s)